the 10th International Workshop on Very High Energy Particle Astronomy in 2019 (VHEPA2019)

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome/Introductory Remarks

Monday, 18 February 2019 09:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. BROWDER, Tom (UH)

Contribution ID: 1 Type: not specified

Neutrino Telescope Array: PeV-EeV Multi-Messenger Explorer

Tuesday, 19 February 2019 16:15 (45 minutes)

Presenter: Prof. SASAKI, Makoto (UTokyo)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Multi-messenger connections of high energy particles

Monday, 18 February 2019 10:00 (1 hour)

Presenter: MURASE, Kohta

Contribution ID: 3 Type: not specified

Multi-messenger from compact binary mergers

Monday, 18 February 2019 11:00 (1 hour)

Presenter: KYUTOKU, Koutarou

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Recent Results from the CALorimetric Electron Telescope (CALET)

Monday, 18 February 2019 13:00 (1 hour)

Presenter: ASAOKA, Yoichi

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Latest results from the AMS experiment

Monday, 18 February 2019 14:00 (1 hour)

Presenter: CHANG, Yuan-Hann

Contribution ID: 6 Type: not specified

Multi-messenger Astrophysics with the Pierre Auger Observatory

Monday, 18 February 2019 15:15 (1 hour)

Presenter: SCHIMP, Michael

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Recent results from the Telescope Array Experiment

Monday, 18 February 2019 16:15 (1 hour)

Presenter: TAKEDA, Masahiro

Contribution ID: 8 Type: not specified

Logistics for VHEPA2019

Monday, 18 February 2019 09:15 (15 minutes)

Presenter: LOC, VHEPA2019

Contribution ID: 9 Type: not specified

Multi-messengers signals from Supermassive Black Holes

Tuesday, 19 February 2019 09:15 (1 hour)

Presenter: INOUE, Yoshiyuki

Contribution ID: 10 Type: not specified

CTA Small sized Telescopes and Technical Challenges for Wide-FOV Cameras and Optical Systems

Tuesday, 19 February 2019 10:15 (45 minutes)

Presenter: OKUMURA, Akira

Contribution ID: 11 Type: not specified

MAGIC and CTA LST

Tuesday, 19 February 2019 11:00 (1 hour)

Presenter: NODA, Koji

Contribution ID: 12 Type: not specified

VHE gamma x-ray and neutrino emission from star forming galaxies+ FRB Topics

Tuesday, 19 February 2019 13:00 (1 hour)

Presenter: TOTANI, Tomonori

Contribution ID: 13 Type: not specified

Dark Matter Models and Neutrino Signals

Tuesday, 19 February 2019 14:00 (1 hour)

Presenter: IBE, Masahiro

Contribution ID: 14 Type: not specified

ANITA: Radio Detection of Ultra High Energy Cosmic Rays and Neutrinos

Tuesday, 19 February 2019 15:15 (1 hour)

Presenter: JAIN, Pankaj

Contribution ID: 15 Type: not specified

Overview of the POEMMA mission and the JEM-EUSO sub-missions

Tuesday, 19 February 2019 17:00 (45 minutes)

Presenter: TAKIZAWA, Yoshiyuki

Contribution ID: 16 Type: not specified

Discussion Topics in PeV-EeV Multi-Messenger Astrophysics and Observations

Wednesday, 20 February 2019 09:30 (1h 30m)

- 1. Publishing data or alerts
- 2. Combining/correlating data from multiple sources (correlations in time and space)
- 3. New proposals for multi-messenger work
- 4. What conclusions do we draw on Pevatron accelerators?
- 5. New signatures

Presenter: PARTICIPANTS, All

Contribution ID: 17 Type: not specified

Concluding Remarks for VHEPA2019 (T. Browder et al.)

Wednesday, 20 February 2019 11:00 (30 minutes)